joi, 27 iulie 2017

Balsam natural universal - ptr orice tip de par100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.

Ingrediente:  ulei de cocos bio , silicon vegetal, conditionator vegetal, apa distilata, extract bio din fragi, Cosgard - aprobat Ecocert.


Proprietati  si efecte:
Este un balsam ,,oil- free'' adica cu continut redus de uleiuri, motiv pentru care ,,nu incarca parul'' (face parul matasos si vaporos) si se potriveste oricarui tip de par, chiar si celui gras. Ajuta la o pieptanare usoara, combatand astfel de tendinta de incurcare a parului.
Uleiul de cocos - are mare afinitate cu proteinele din par, se potriveste oricarui tip de par: da vigoare si stralucire, si-l hraneste.
Conditionatorul vegetal - conditioneaza toate tipurile de par (parul lung - cu tendinta de incurcare, parul cu aspect de ,,paie'', parul indisciplinat, parul uscat si poros, parul casant, parul vopsit sau decolorat, cel moale si fin, cel cret sau ondulat precum si varfurile despicate). 
Siliconul vegetal (Coco-silicone) - de origine vegetala (din uleiul de cocos), substitut ideal al siliconilor sintetici, cu efect  "silicone-like": lasa parul matasos si non-gras similar siliconilor sintetici, sigileaza cuticulele si face parul stralucitor.

Valabilitate  & Pastrare = 3-4 luni (in conditii de igiena optima, la frigider)
Prezentare si gramaj: sticlute din PET cosmetic (100ml, 125ml sau 250ml).
Fiecare flacon, este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv gata de oferit cadou.

 
Surse de informatii: 
www.Elemental.ro    
www.aroma-zone.com  

,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.
,,Cosmetologia'' - Umberto Borellini, Ala Editrice - Les Nouvelle Estetiques, Milano 2006  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu