duminică, 22 octombrie 2017

,,GUARANA & SCORTISOARA'' - Bile de baie naturale, superefervescente si spumnate,cu efect anticelulita & slabire




Formula  Naturala, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)
 
Ingrediente: bicarbonat alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb alimentar, borax farmaceutic, apa distilata, pulbere bio de Guarana, tensida, ulei de floarea soarelui, uleiuri esentiale bio (Scortisoara, Eucalipt, Citronella, Lamaie si Portocale)


Proprietati & Beneficii:
GUARANA (Paulonia cupana) - este o planta braziliana cu aspect de liana, ce contine 3 compusi de interes pentru celulita si slabire: cafeina (cam 6%), teobromina si guaranina. Acesti doi compusi favorizeaza lipoliza triglicerdelor (adica topirea grasimilor) cu efect de slabire  treptata si tonifierea pielii celulitice. Alte efecte ale plantei:
- lupta impotriva oboselii si somnolentei, stimuland functiile intelectuale si cognitive, memoria, si performantele fizice si psihice.
- planta este contraindicata persoanelor cardio-vasculare, hipertensivilor, nervosilor si insomniacilor.
Mix-ul de uleiuri esentiale utilizat aici, are ca scop: combaterea formelor inestetice ale celulitei, drenare de lichide si slabire.
La acestea se adauga efectele generale ala bailor cu bile naturale, respectiv: eliminarea toxinelor, combaterea stressului cotidian si o relaxare a organismului. 
ULEIUL ESENTIAL DE SCORTISOARA - activeaza circulatia sanguina deficitara in zonele celulitice.
ULEIUL ESENTIAL DE LAMAIE - fluidifica sangele si amelioreaza circulatia sanguina periferica precara si limfatica; este diuretic, adica detoxifica rinichii si ficatul, ajutand la eliminarea toxinelor din piele si implicit din organism.
ULEIUL ESENTIAL DE PORTOCALE - este usor lipolitic, stimuleaza drenajul limfatic si reduce celulita.
ULEIUL ESENTIAL DE CITRONELLA - este un antiinflamator (celulita = inflamatie)
ULEIUL ESENTIAL DE EUCALIPT - combate durerile celulitice

Uz: se folosesc 1-2 bile de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, nu inainte de a intra in apa, pentru a beneficia din plin de reactia super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat. Nu greseaza pielea  sau cada de baie, nu pateaza, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci sa ne infasuram direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.
 
  

Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6-8 luni 

Fiecare bila este ambalata si etichetata individual.
Dimensiuni, gramaj
circumferinta = 19cm, diametru = 6cm, gramaj = circa 125grame

 Surse de informatii: 
www.Elemental.ro    
www.aroma-zone.com  

,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.
,,Cosmetologia'' - Umberto Borellini, Ala Editrice - Les Nouvelle Estetiques, Milano 2006

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu