miercuri, 4 octombrie 2017

,,PANTENOL SI BIOTINA'' - rimel natural reparator si fortifiant (handmade)




FORMULA  NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE. 
Ingrediente utilizate: apa distilata, xanthana (adensant vegetal din porumb), pigment mineral negru intens, activ Natur-lift, pantenol, biotina si extract de migdale.
Proprietati & Beneficii: - este un rimel de ingrijire a genelor,reparator si fortifiant parfumat foarte fin cu extract de migdale.
- are o consistenta non-grasa (,,oil-free''), nu curge si se usuca rapid
- demachierea lui se poate face cu: lapte demachiant ori apa micelara (nu poate fi inlaturat cu vreun ulei, deoarece este formulat pe o baza apoasa sub forma de gel)
- nu este waterprof.
- genele apar vizibil mai groase si mai lungi si mai sanatoase. 

Natur'lift = este un alt activ natural cu efect tensor instantaneu (ca o bagheta magica) si ne-ocluziv. Este un mix compus dintr-un adensatn vegetal (guma Acacia/ din salcam) si zaharuri filmogene.

Pantenolul (zis si vitamina B3) - repara genele casante si deteriorate, le hidrateaza si hraneste, le promoveaza o crestere sanatoasa si ,,le imbraca'', astfel ca ele apar mai groase. Deci, este un ingredient reparator si fortifiant.
Biotina (cunoscuta ca si: vitamina H sau vitamina B8) = este tot un ingredient fortifiant care combate caderea ori ruperea genelor casante. Este ingredientul ,,minune'' pentru gene sanatoase si ,,strong''.
Valabilitate & Pastrare = circa 4-6 luni, la temperatura camerei, ferit de surse de caldura
Gramaj : 15gr.

 
Surse de informatii: 
www.Elemental.ro    
www.aroma-zone.com  

,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.
,,Cosmetologia'' - Umberto Borellini, Ala Editrice - Les Nouvelle Estetiques, Milano 2006   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu