vineri, 19 octombrie 2018

,,LAPTE DE COCOS & MIERE DE ALBINE'' - Balsam natural, ptr. orice tip de par (disciplinant, hidratant)



FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE
Ingrediente: apa minerala, glicerina vegetala, lapte de cocos pulbere, miere de albine, unt de Shea, extract bio de cocos, activ Hidratation Intense, ulei de cocos fractionat, silicon vegetal, ulei de Brocoli, emulsifiant vegetal, co-emulsifiant vegetal, extract de alge rosii, stearat de magneziu, Cosgard agreat Ecocert.


Proprietati & Beneficii:
Laptele de cocos - inmoaie parul uscat si aspru, si-l lace matasos
Mierea de albine - hidrateaza parul, si-l face lucios
Activul Hidratation Intense - amelioreaza hidratarea tuturor tipurilor de par, si faciliteaza pieptanatul; Parul cu tendinta de incurcare - se va pieptana usor, si fara noduri.
Ulei de cocos fractionat - are efect similar siliconilor: inmoaie parul si-l face matasos
Uleiul de Brocoli - este o excelenta sursa hranitoare pentru par, reduce efectul static indus de periat, faciliteaza pieptanatul si confera luciu. Efectul sau conditionant este comparabil cu cel al siliconilor sintetici. Este ideal pentru parul: uscat si tern, casant, cu varfuri spicuite, parul subtire cu tendinta de incurcare.
Extractul de alge rosii - hidrateaza si disciplineaza parul, ii inchide scoamele astfel ca, devine mai lucios si va fi si protejat.
Valabilitate si Pastrare: 3-4 luni (la rece: in frigider)
Prezentare:


Surse de informatii: 
www.Elemental.ro    
www.aroma-zone.com   

www.glamourcosmetics.it
,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu