vineri, 2 martie 2012

CREMA NATURALA - ptr. TEN IMBATRANIT, PATAT (cu ULEIURI SPECIALE)





100% NATURALA (fara: coloranti, conservanti, ori arome sintetice), realizata manual.

Ingrediente:  uleiuri vegetale BIO (ulei de orez, ulei de jojoba, ulei de Maces, ulei de Crin, ulei de catina,), unturi vegetale BIO (unt de cacao, unt de Shea), ceara de albine,  extracte uleioase in ulei de masline (de galbenele, de telina), uleiuri esentiale BIO (Morcov, Lavanda, Lamaie, Rozmarin, Cimbru), apa florala, vitamina E.
ULEIUL DE MACES - are proprietati regenerante si anti-age exceptionale (prin continutul de acizi grasi polinesaturati), fiind  de un real folos ptr o piele normala ori uscata: inmoaie pielea uscata, tonifica pielea imbatranita pramatur (=antirid), combate petele senile (= de batranete) conferind luminozitate pielii .
ULEIUL DE CRIN - ajuta toate tipurile de ten (chiar si pielea fragila), combate petele cutanate.
ULEIUL DE GALBENELE - este lenitiv (piele sensibila, iritata, predispusa la uscare), optim normalizant al microflorei cutanate.
ULEIUL DE JOJOBA(supranumit si ,,aurul pielii'') - are o compoziti chimica asemanatoare sebumului uman (deci f.compatil cu pielea), este non-gras, non-comedogenic si se absoarbe usor; foarte hidratant si emolient ptr orice tip de piele, calitati antioxidante remarcabile (combate atrofia fibrelor de colagen si elastina, deci destinde ridurile si re-tonifica pielea flasca).
ULEIUL DE OREZ - este un ulei foarte ,,usor'' (nu greseaza pielea), f.stabil (practic cel mai stabil ulei adica nu rancezeste, datorita continutului mare de gama- orizanol); bun ptr orice tip de piele, si mai ales ptr pielea sensibila, iritata, fragila, pe care o calmeaza. Supranumit si ,,ulei- jolly''.
ULEIUL DE CATINA - bun la toate, cred ca nu mai e nevoie de enumerat efectele sale (infinite).
In cazul acestei creme, l-am adugat  ptr efectele sale anti-age si de combatere a petelor cutanate.
ULEIUL DE MORCOV - combate petele (mai ales pe cele de batranete), previne ridurile si imbatranirea, regenereaza pielea in profunzimea ei. Activeaza distrugerea toxinelor din piele si eliminarea lor masiva.
ULEIURILE ESENTIALE adaugate - sunt cele cu efecte anti-pigmentare si anti-age.
UNTUL DE SHEA - hidratant excelent, hranitor al pielii uscate, iritate; combate imbatranirea pielii (=efect anti-aging), previne fotoimbatranirea pielii si previne aparitia petelor.
VITAMINA E (supranumita si ,,vitamina  anti-imbatranire'') - hidrateaza si hraneste pielea uscata ori imbatranita, protejeaza pielea de efectele nocive ala radiatiilor UV, regeneranta. Adaugarea ei in creme ,,prelungeste viata acesteia''.
Pare o crema grasa, insa se absoarbe usor , nu greseaza si nu ramane ,,patina alba''.Parfum placut de ceara si miere.
Poate fi folosita: atat ziua (ptr efectul protector, dat printre altele si de ceara de albine), cat si pe timpul noptii .
Termen de valabilitate = 3-4 luni (pastrare la frigider, de preferat), dar se poate pastra si la temperatura camerei, ferit de lumina si caldura.

Surse:
www.elemental.ro
Sideris.ro
www.aroma-zone.com
Compendiu de Terapie Naturala (Gh. Mencinicopschi, Ovidiu Bojor, Larisa Ionescu Calinesti - Editura Medicala)
Enciclopedia Completa a Frumusetii (Helena Sunnydale - Ed. Aquila)

11 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante produsele tale si mai ales au si preturi bune. Se poate si un nr de tel in caz ca nu raspunzi in timp util pe emai?

    Succes mai departe!

    Restaurant Valcea    Crema corp
    Organizare evenimente    Creare Magazin Online

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma puteti gasi la: 0748-036.207.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiu ca procesul de imbatranire nu se poate opri dar, sunt intotdeauna de acord sa folosesc produse care sunt 100% naturale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dupa cum probabil stiti, ,,imbatranirea'' are 2 componente: genetica si dobandita.
    Pe partea genetica, nu putem interveni...totul e prestabilit, insa pe cealalta parte, putem. Aici, intra: alimentele - cat de posibil naturale, cosmeticele naturale, produse de curatare (detergenti)pe cat e de posibil-cat mai naturali,...etc. Deci, acest cumul de factori are ca produs final: sanatatea si tineretea nostra (nu cea cronologica ci cea fenotipica- adica aspectul exterior).
    Sunteti de acord? eu, da...daca nu ne ferim noi de ,,chimicalele '' de pretutindeni, nu ne fereste nimeni!
    Haideti, sa ne informam si sa luam deciziile corecte!
    Multumesc de coment!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna ziua. Aceasta crema ajuta si in cazul petelor maronii care apar primavara?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,
    sigur ca este eficienta. Pentru tenul patat, mai gasiti aici si o alta crema cu acizi din fructe. Ca si efect, este mai rapida decat prima, dar nu se preteaza la o piele subtire.

    ,,AHA'' - CREMA ANTIAGE, ptr.TEN MATUR,ACNEE, PETE PIGMENTARE (cu: ACEROLA si FLORI DE CRIN)

    RăspundețiȘtergere
  8. buna ziua .ma intereseza si pe mine o crema ptr pete .Un pret si cum pot face comanda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, aceasta crema este una de tip cold-cream, adica o crema densa si foarte grasa, destinata tenului foarte uscat si patat. Daca aveti un ten divers, gasiti aici pe blog si alte creme anti-pete. Sper ca am fost de ajutor. Numai bine!

      Ștergere
  9. Cat costa crema si cum se poate comanda?

    RăspundețiȘtergere