joi, 31 martie 2016

4 FELURI DE INGHETATE CREMOASE VEGAN / DE POST - facute in casa





INGHETATA VEGAN/ DE POST - CU FRUCTE DE PADURE (facuta in casa)
Ingrediente:
- fructe de padure (congelate, in cazul meu)
- zahar: brun sau alb
- apa
- suc de lamaie (proaspat stors si filtrat)
- dextroza

INGHETATA VEGAN / DE POST - CU DULCE DI LECCHE (un fel de sos de caramel)
Ingrediente:
- lapte de cocos
- lapte de soia
- dulce di lecche vegan (cu lapte de cocos ori de soia)
- sare (marina ori roz de Himalaya)
- extract de vanilie
- pulbere de scortisoara
- pulbere guar
- pulbere inulina

INGHETATA VEGAN / DE POST - DIN PORTOCALE
Ingrediente:
- lapte vegetal (cocos, soia ori orez)
- 2 portocale (suc si pulpa, filtrate + coaja proaspata rasa + coji cubulete macerate in zahar)
- frisca vegetala (din lapte de soia ori cocos - preparata in casa)
- zahar (brun sau alb)
- dextroza
- pulbere inulina
- pulbere guar

INGHETATA VEGAN / DE POST - CU NUTELLA VEGAN FACUTA IN CASA
Ingrediente:
- lapte vegetal (de cocos, soia ori orez)
- nutella vegan / de post facuta in casa vezi reteta aici
- frisca vegetala facuta in casa (din lapte de soia ori cocos)
- zahar (brun sau alb)
- lapte praf din soia

 Dextroza si Inulina - sunt suplimente alimentare, folosite si in gelaterie ptr efectul anticongelant (impiedica formarea acelor de ghiata)

Buon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu