duminică, 2 decembrie 2012

SAMPON AYURVEDIC - TRATAMENT ANTIMATRATA(cu: NEEM, TULSI, SHIKAKAI si BRAHMI)





                                    BRAHMI (= Bacopa Monnieri)
               

                                 SHIKAKAI (= Acacia Concinna)

                             TULSI (= Ocimum Sanctum / Busuiocul Indian)


100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE prin tehnica saponificarii ,,la rece'' (ptr. ca parul si scalpul nostru sa beneficieze din plin de efectele principiilor active).

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (de: masline, cocos, ricin, seminte de in, neem, miez de nuca), plante ayurvedice cu rol antimatreata -dovedit (Neem, Tulsi, Shikakai si Brahmi), infuzie de frunze de tarhon,  uleiuri esentiale bio de real ajutor in caz de matreata (Eucalipt, Menta).

Efecte - tinta: este un tratament specific: anti-matreata si anti-psoriazis, anti-acnee ori dermatite.
SHIKAKAI - este un remediu potent pentru par: actiune detergenta si antiseboreica( fiind bogat in <saponine> si un pH scazut, curata parul si scalpul foarte bine dar totodata delicat,fara sa altereze pH-ul; in contact cu apa genereaza o spuma usoara; inmoaie parul, si-l face mai usor de pieptanat (= efect districant) prevenind astfel ruptura firelor de par ori formarea firelor despicate; previne incaruntirea prematura; detoxifica sangele de la nivelul pielii capului; efect antimicrobian (alunga infectiile fungice si matreata si insanatoseste scalpul); stimuleaza cresterea parului.
BRAHMI - tonifica toate tipurile de par (inclusiv parul fin- lipsit de volum ori tern): intareste radacinile, previne caderea prematura si subtierea firelor, promoveaza cresterea lui si-l face stralucitor; calmeaza pielea capului si ajuta impotriva matretii.
NEEM - actiune bactericida / antifungica si antivirala, si indeparteaza matreata.
TULSI - actiune bactericida, anti-matreata, proprietati regeneratoare privind radacinile firelor de par. Foarte util in problemele scalpului, precum: matreata si previne infectiile fungice.
TARHON - antifungic: combate matreata si ingrijeste parul.
ULEIUL DE SEMINTE DE IN - avand continut mare de acizi grasi esentiali, vitamine si minerale: face parul moale si cicatrizeaza pielea si scalpul.
ULEIUL DE NEEM - capacitate extraordinara de a trata toate problemele pielii ( in special: matreata, dermatite), proprietati detoxifiante si antibacteriene
ULEIUL ESENTIAL DE EUCALIPT - cicatrizant, balsamic si anti-matreata.
ULEIUL ESENTIAL DE LAMAIE - astringent si racoritor, purifica si face parul lucios; combate infectiile scalpului.

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu-l  incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Pret: 20 Ron / buc.100 grame         Comenzi la:    Tel: 0748-036.207
                                                              E-mail:  stela.toma@yahoo.it




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu