duminică, 6 octombrie 2013

vand APARAT DE TATUAJ COSMETIC SEMIPERMANENT (marca Goldeneye- Germany)




APARATUL - DERMOGRAF GOLDENEYE:

GOLDENEYE (=companie de micropigmentare)- este prima firma pe plan mondial pentru pigmentisti profesionali.
Aparatul- este prevazut cu: 5 trepte de lucru,potrivit caracteristicilor pielii si tecnicii de lucru.
Acele - sunt sterile, de unica folosinta, au varful rotunjit(= pentru o implantare maxima de culoare si iritatie minima), si nu exista nici o vibratie in ghidajul acului (pentru o pigmentare precisa).
Aplicatorul de pigment - prevazut cu sistem de protectie a refluxului de pigment(=pigmentul se opreste in surub), totul este etans ermetic pentru o igiena de 100%.

CE ESTE UN MACHIAJ SEMIPERMANENT ?

Procedura de realizare a unui machiaj semipermanent - nu inlocuie machiajul abitual, fiind discreta imbunatateste aspectul estetic (prin pigmentii in tonuri calde, naturale),corecteaza/ retuseaza in limita posibilului eventualele imperfectiuni inestetice a: trasaturilor faciale (buze, ochi, sprancene),sau a problemelor corporale (cicatrici, areole mamare, alopecie). Ideala pentru: persoanele- alergice la produse de machiaj (rimel, dermatograf,ruj), ori pentru cele ce vor sa arate bine chiar imediat de la trezire si satule de a pierde timp zilnic, cu machiajul zilnic. Un machiaj semipermanent presupune implantarea de pigmenti in piele- la nivelul stratului cel mai superficial (=pigmentare/ desen epidermic), ce persista in timp, dar nu definitiv. Prin metabolismul corpului se elimina treptat aceste particule de pigmenti (in cca 5-6ani),pana la disparitia lor completa.
In acest interval de timp, culorile scad treptat si uniform in intensitate (culorile deschise mai mult decat cele inchise), si poate fi necesar un retus/ o improspatare a culorii, dupa cca un an si jumatate

CE SE POATE FACE CU APARATUL ?

  • CONTURUL NATURAL al BUZELOR
  • CORECTIA BUZELOR si PIGMENTAREA LOR- PARTIALA
  • PIGMENTAREA TOTALA a BUZELOR
  • EFECTE OPTICE la BUZE : MARIRE, LIFTING
  • OCHI- CONTUR SUS / JOS (= eye-liner)
  • EFECTE OPTICE la OCHI: LIFTING, INDESIREA GENELOR
  • SPRANCENE - RECONSTRUCTIA lor, atunci cand au pierdut din: grosime, lungime ori desime, prin metoda "fir cu fir", EFECT OPTIC - LIFTING
  • CAMUFLAREA: PETE DEPIGMENTARE (cauzate de vitiligo), CICATRICI (post-operatoare ori cauzate de arsuri)
  •  PRET:    2700 euro             telefon: 0748-036.207 (Stela)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu