miercuri, 1 ianuarie 2014

BOMBE DE BAIE EFERVESCENTE - cu: SARE DE HIMALAYA & FULGI DE OVAZ



100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, Epsom salt, sare marina, sare de Himalaya, fulgi de ovaz, borax - grad farmaceutic, ulei de orez.

Proprietati:
BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
SAREA MARINA - Aceste cristale de sare nu contin deseuri de pesticide, metale grele si radioactive. Calitatea lor nerafinata asigura intregul continut de minerale. Sarea de mare, este bogata in sodiu, magneziu si alte minerale, toate care se gasesc in apa de mare; este stimulanta, curata, este antiseptica si astringenta, catifeleaza pielea.

Sarea de mare este un electrolit lichid ce se ingroasa. Mineralele din sarea de mare mentin echilibrul de apa la nivelul pielii si al scalpului. Ele fac acest lucru prin extragerea substantelor chimice din celule. Ajutat de vitamine si aminoacizi aceasta pastreaza Ph-ul din sange si sistemul limfatic stabil


SAREA DE Himalaya: Considerat unul dintre cele mai pure sărurilor din lume provin din râuri curate și lacurile din Muntii Himalaya. Netezește, catifeleaza si curata pielea.Și unii oameni chiar cred  ca relaxaza, vă ajută să dormiti mai profund și chiar previn afectiuni ale pielii, cum ar fi psoriazis și erupții cutanate!

Mod de utilizare: se foloseste  1 singura bila aromatica/ cada de apa, adaugata numai dupa ce ne-am scufundat in apa baii, ptr a beneficia din plin de efectele benefice ale uleiurilor esentiale si a celorlate ingrediente. Reactia este una efervescenta si spumanta.
Pastrare: in loc ferit de lumina si caldura.
Gramaj: circa 300 gr.

Valabilitate: 3 luni
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu