joi, 27 februarie 2014

,,STINKY FEET'' - SPRAY ANTI-MIROS (ptr PICIOARE)







100% Natural, Handmade (fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), din ingrediente certificate Ecocert.

Ingrediente: apa distilata, alcool 70 grade, piatra de alaun, bicarbonat de sodiu alimentar, pulbere de Iris, pulbere de Clorofila, ulei esential de Lamaie.

Efecte tinta: limiteaza mirosurile dezageabile emanate de picioare.
BICARBONATUL DE SODIU - are rol de agent deodorant cu o mare capacitate de a  elimina mirosurile dezagreabile ( prin absoarbtia transpiratiei, impiedicarea dezvoltarii bacteriilor raspunzatoare de mirosul neplacut). Este un dezintoxicant foarte eficace (adica e capabil sa ,,topeasca'' ureea prezenta pe suprafata pielii, adica sa elimine toxinele pielii). Totodata, impiedica si dezvoltarea ciupercilor pe suprafata talpilor ori in zonele inter-digitale (intre degete) prin echilibrarea pH-uui natural al pielii.
PIATRA DE ALAUN - este un mineral natural, activ astringent (= strange porii si regleaza transpiratia), si purifiant sau antibacterian (= previne dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplacute).
PULBEREA DE CLOROFILA - este un colorant natural: se extrage din lucerna. Are calitati cosmetice si alimentare. Proprietati in cosmetica: limiteaza problemele legate de miros, ale corpului.
PULBEREA DE IRIS - obtinuta prin macinarea radacinilor de Iris Florentina Germanica. Cunoscut de secole, utilizat in principal in parfumerie. De atunci, utilizarile sale s-au diversificat. Calitati: deodorant si fixator de parfum.

Mod de utilizare: se agita inainte de folosire!
Se pulverizeaza pe picioarele proaspat spalate.

Valabilitate : 2-3 luni

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret:  19 ron/ buc. 100grame       Telefon: 0748-036207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu