vineri, 7 noiembrie 2014

,,COMPLET ANTIAGE'' - CREMA NATURALA ptr. TEN MATUR







100% NATURAL (fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici), realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (coacaze negre si maces), ceara emulsionanta Olive Douceur, hidrolat de trandafir, apa minerala, activi antiage (Relax'rides, Kiosmetine, concentrat Eclat & Lumiere), extract bio de violete.

Efectele cremei:
Preparatul are un pH= 6,5 (neutru), si este destinat tenurilor mature ori imbatranite prematur din diverse cauze.
Reduce profunzimea ridurilor mari si mici, face pielea neteda, combate petele cutanate de culoare inchisa, iluminand astfel tenul.
Este o crema ce abunda in ingredienti activi antiage!!!

ACTIV CONCENTRAT ECLAT & LUMIERE - este extractul glicerinic al coniferului <Larix Sibirica> adica, Zada Siberiana. Este un conifer deosebit de  rezistent la frig, prezent in taigaua siberiana. In Siberia este considerat: simbolul puterii si al logevitatii (poate ajunge la o inaltime de 50m, si poate trai 500-700ani). Rezina sa speciala, impregneaza lemnul si-l face neatacabil de insecte si neputrezibil.
Este un excelent activ, cu o eficacitate dovedita la nivel mondial: puternic anti-pete, antiage si de iluminare a pielii, unifiant.
Caile sale de atac:
1) inhiba sinteza de melanina (este mai eficace si mai sigur, comparativ cu acidul kojic sau arbutina)
2) protejeaza ADN-ul keratinocitelor si fibroblastilor (celule responsabile de imbatranirea prematura a pielii), de degradarea indusa de: expunerea la UV, poluare, fumat.
Efectele activului:
- previne si trateaza petele cutanate de pe ten, decolteu, maini atat la tineri cat si la persoanele varstnice
- albeste pielea, uniformizeaza coloritul ei si-i reda stralucirea.
- previne fotoimbatranirea pielii si trateaza pielea imbatranita
indusa de UV, stress, tutun prin: marirea capacitatii celulelor pielii de a supravietui in conditii de stress si cresterea productiei de colagen. Din acest punct de vedere, este mai eficient ca vitamina E sau Resveratrolul.
- ingrijeste pielea sensibila: o calmeaza si reduce sensibilitatea pielii la agenti iritanti si calmeaza iritatiile pielii.
 
RELAX'RIDES - este un extract de alge (Acmella Oleracea), activ antirid- specific pentru ten stresat, crispat, marcat de riduri de expresie: diminueaza imediat microcontractiile cutanate responsabile de formarea ridurilor de pe fata (preventiv si curativ:in special ridurile de expresie - ,,laba-gastii'', naso-labialul); efect lisant (= diminueaza adancimea ridurilor, vizibil de la prima aplicare)

KIOSMETINE - este un activ antiage, antirid, tonifiant si hidratant, pe baza de chitina 100% naturala. 
Chitina = este un compus existent in natura, un polizaharid adica o substanta ''dulce'' (prezenta in exoscheletul crustaceilor si insectelor, precum si in cereale cum ar fi: ovazul). Chitina de origine vegetala, este foarte utilizata in preparatele cosmetice, datorita biocompatibilitatii sale cu pielea, fiind extrem de bine tolerata chiar si de pielea sensibila.
Efectele Kiosmetine-ului:
- hidrateaza intens, restaurand astfel bariera naturala a pielii uscate si limiteaza reducerea descuamarii pielii uscate, scuamoase si atopice (prin formarea unui film non-ocluziv, hidratant si protector care va proteja pielea de deshidratare).
- tonifica pielea cu ameliorarea elasticitatii si fermitatii ei (prin regenerarea pielii adica stimularea sintezei de pro-colagen si inhibarea degradarii colagenului, care este unul din cele mai importante componente ale tesutului de sustiner a pielii)
- antirid ( previne si repara ridurile mari si mici si netezeste suprafata pielii)

Valabilitate: 3 luni , cu pastrare in loc rocoros (frigider)

Pret:   36 ron/ 30ml (borcanel din sticla);

 fiecare borcanel de crema, este etichetat si ambalat festiv
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu