marți, 2 decembrie 2014

,,GERANIU'' - BOMBE DE BAIE, SUPER-EFERVESCENTE si SPUMANTE


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: bicarbonat alimentar, sare de lamaie, amidon alimentar, ulei de orez, tensida lichida, borax- grad farmaceutic, petale de trandafiri - rasnite, ulei esential de Geraniu si ulei esential de Lavanda.

Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 

Efecte: 
 BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTARinmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXUL -  apare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

ULEIUL ESENTIAL DE GERANIU - regenereaza pielea fotoimbatranita (efect antiaging) si tonifica pielea. Efect anti-edeme (retentii de apa), stimuleaza circulatia sanguina locala si previne astfel: celulita si vergeturile; ajuta in caz de: dureri reumatismale, osteo-articulare; la nivelul sistemului nervos, are urmatoarele efecte: tonic nervos (stress, depresie, anxietate, oboseala psihica ori generala, atacuri de panica, senzatie de ,,blocaj'', favorizeaza relaxarea si memoria.
ULEIUL ESENTIAL DE LAVANDA -  antidepresiv (persoane sensibile, hiperemotive), combate durerile de cap, favorizeaza relaxarea si instalarea pe cale naturala a somnului; la nivel osteo-muscular este un antidolorific remarcabil, fiind util in: dureri reumatice, lumbago, crampe musculare, entorse si alina artrita.

Pastrare: in loc ferit de lumina, umezeala ori caldura.

Gramaj = circa 280 gr
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.
Valabilitate: 6 luni  
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu