miercuri, 28 mai 2014

,,MERISOR'' - MASCA NATURALA HIDRATANTA si DEPIGMENTANTA (albire)







100% NATURAL (fara coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat HANDMADE.

Ingrediente:ovaz rasnit, orez pulbere micronizata, merisor pulbere, extract de merisor, extract de lemn dulce, apa minerala, xanthana (adensant), extract de rose, balsam de Peru.

Efectele preparatului:
  • hidrateaza pielea in profunzime, care devine astfel moale si catifelata
  • albeste pielea
  • efect antiaging
MERISORUL - prin continutul de antociani are efect puternic antioxidant (este un ingredient anti-imbatranire de exceptie!!); datorita vitaminei C, hidrochinonei libere si arbutinei - este un potent remediu anti-pete (activitate anti-tirozinazica, adica inhiba enzima implicata in aparitia petelor).
Totodata, protejeaza preparatul impotriva bacteriilor (este deci si un antibacterian puternic, datorita prezentei taninurilor).
EXTRACTUL DE LEMN DULCE - este ingredientul preferat in preparatele destinate redarii luminozitatii si stralucirii pielii. Combate petele: de batranete, de sarcina ori cele cauzate de expunerile solare. Amelioreaza modificarile pielii legate de menopauza , cum ar fi: piele imbatranite, ridata, flasca.
PULBERILE DE OVAZ si OREZ - au scop hidratant, emolient si lenitiv/ calmant.
BALSAMUL DE PERU - calitati depigmentante si de conservare naturala a preparatului cosmetic.

In timp, culoarea preparatului poate scadea in intensitate; este un proces normal, care nu ii afecteaza in vreun fel proprietatile.

Utilizare:  2 aplicatii/ saptamana.
Se aplica pe tenul curat (demachiat in prealabil), exceptand zona din jurul ochilor. Se lasa sa actioneze 5-15 minute, apoi se inlatura prin ,,frecare''. Clatire cu apa calduta din abundenta.

Valabilitate = 1-2 luni.
Pastrare = la frigider (inchis etans dupa fiecare utilizare).

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! Intoarce-te la natura! ai doar de castigat!
Pret: 24 ron/50ml (borcanel sticla),   40 ron/100ml (borcanel sticla)
Telefon contact: 0748-036.207


marți, 27 mai 2014

,,MANDORLITA'' - MASCA INDIANA ptr. TEN USCAT ori SENSIBIL (cu: migdale)









100% NATURAL (fara coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat HANDMADE.

Ingrediente: uleiuri vegetale bio (jojoba, macadamia, susan), gel de acid hialuronic, migdale rasnite, tinctura de ovaz, ceara emulsionanta, infuzie mixta (ceai verde si menta) si uleiuri esentiale bio (Menta si Lavanda).

Efectele preparatului: pH -ul preparatului = 5,5-6.
Este o masca destinata tenurilor uscate si sensibile.
Uleiurile folosite in aceasta masca sunt foarte folosite  de indieni.
MIGDALELE RASNITE - in afara de faptul ca abunda de grasimi sebo-simile, adica foarte asemenatoare ca si compozitie chimica de sebumul pielii, actioneaza si ca un gomaj delicat, adica exfoliaza. Hranesc si inmoaie pielea uscata si albeste usor (prin vitamina C). Contine vitamine din grupul B, printre care si B17 supranumita si vitamina neo-plazica sau anti-canceroasa.
ULEIUL DE JOJOBA - este un ulei usor, care se absoarbe rapid si lasa pielea neteda si matasoasa.
ULEIUL DE MACADAMIA - este absorbit rapid de catre piele si ajuta celulele sale sa se regenereze.
ULEIUL DE SUSAN - are calitati lenitive (calmante) si e foarte folositor in tratarea iritatiilor pielii, uscaciunii si fragilitatii.
ACIDUL HIALURONIC - confera pielii elasticitate si inmoaie pielea.
ULEIUL ESENTIAL DE LAVANDA - rol purificant si calmant
ULEIUL ESENTIAL DE MENTA - rol racoritor.

Mod de folosire:
Se aplica pe tenul curat (demachiat in prealabil), si se lasa sa actioneze circa 20 minute.
Inainte de a fi spalata, se va masa tenul cu miscari cirsulare.
Piela ramane atat de catifelata, incat nici nu mai e nevoie de crema.

Valabilitate: circa 3 luni.
Pastrare - in loc racoros (in frigider)

Pana nu incerci, ni vei sti ceea ce pierzi!
Pret:  28 ron/ 50ml (borcanel sticla), sau    47 ron/ 100ml (borcanel sticla)  
Telefon contact: 0748-036.207

vineri, 23 mai 2014

,,BLUE SEA'' - GEL DE PAR NATURAL (cu: bere si lavanda)







100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingrediente: bere, zahar alb, glicerina vegetala, provitamina B5, ulei esential bio de Lavanda, caragenina (adensant), mica cosmetica ,,blue ocean''.

Proprietati preparat:
LAVANDA - actioneaza ca un balsam, si efecte pozitive pe matreata .
BEREA - contine proteine folositoare firului de par, alcool - care ajuta la eliminarea grasimii si impuritatilor de pe par si reface pH-ul parului, adica repara firele de par despicate si le confera stralucire.
PROVITAMINA B5 - are urmatoarele efecte pozive asupra parului si scalpului: hidrateaza si fortifica firele de par, calmeaza iritatia si mancarimile pielii capului, previne despicarea firelor de par si le repara pe cele deja spicuite, face parul mai puternic, stralucitor si faciliteaza pieptanatul (acest lucru este posibil deoarece, aceasta vitamina se fixeaza de cheratina firului de par imbracandu-l in totalitate, asigurand astfel coeziunea scoamelor de par.
GLICERINA VEGETALA - are calitati hidratante.

Conservare : 3 luni (in conditii de igiena optima), ferit de caldura si lumina.

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Pret: 23 ron/ 100ml                Telefon contact: 0748-036.207


duminică, 18 mai 2014

,,SEA SALT BAR SPA" - sapun natural (cu SARE MARINA & ARGILE) - DETOXIFIANT & ANTICELULITIC






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio (cocos si masline), unt Shea, extract de rozmarin, decoct de coada-calului, sare marina fina, argile (alba si albastra), extract de bambus, uleiuri esentiale bio (Eucalipt, Lavanda si Rozmarin).

Proprietati sapun: usor efect scrub, detoxifiant si anticelulitic datorita continutului ridicat de argile si sare marina. Un adevarat rasfat pentru piele...un tratament SPA la tine acasa!
SAREA MARINA - prezinta urmatoarele calitati: hidrateaza si inmoaie pielea corpului si tenului, este extrem de eficienta ptr relaxarea muschilor si articulatiilor; vindeca eventualele cosuri sau rani deschise si nu in ultimul rand efect detoxifiant si anticelulitic.
ARGILA ALBASTRA CAMBRIANA - are urmatoarele calitati: anticelulitica (= imbunatateste elasticitatea pielii si combate celulita), de intinerire si regeneranta cu efect antirid (= netezeste ridurile, curata si regenereaza pielea si strange porii). Controleaza si regleaza sebumul. Indicata mai ales pentru: articulatii si muschi inflamati dupa fort fizic intens ori piele grasa si foarte poroasa.
ARGILA ALBA (cunoscuta si sub denumirea <caolin>) - comparativ cu celelalte argile, aceasta absoarbe mai putina apa; mineralizanta puternic, hranitoare, opacizanta, absorbanta, creste fermitatea si elasticitatea pielii, intinereste si netezeste ridurile fine; calmanta si decongestionanta, se potriveste oricarui tip de piele, dar in particular recomandata pentru o piele imbatranita, matura, o piele uscata, sensibila ori iritata.
EXTRACTUL DE BAMBUS - activeaza oxigenarea celulelor pielii si imbunatateste nuanta pielii, mentine pH-ul natural al pielii.

Valabilitate: 1an.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Pret:  39ron/ bucata circa 250 grame,    Telefon contact: 0748-036.207


sâmbătă, 17 mai 2014

,,SHIKAKAI & URZICA'' - SAMPON LICHID AYURVEDIC (ptr. orice tip de par)



flacon 250 ml


 Flacon 100ml

Flacon 100ml

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, PEG,.. ori alte ingrediente daunatoare pielii ori parului), realizat HANDMADE

Ingrediente: decoct din coada calului, pulbere ayurvedica de Shikakai, pulbere de urzica, ulei bio de jojoba, proteine vegetale (orez si soia), guma guar (adensant vegetal), mix de tensioactivi delicati(Tensida Spumanta, Tensida de cocossi Tensida Hidratanta), uleiuri esentiale bio (Rozmarin si Ylang-Ylang).

Efectele preparatului:
SHIKAKAI  (Acacia Concinna) - arbust nativ din India, supranumit si ,,fructul pentru par'', este folosit de secole pentru spalarea parului si in tratamente pentru acesta; este un remediu potent pentru par: actiune detergenta si antiseboreica( fiind bogat in <saponine> si un pH scazut, curata parul si scalpul foarte bine dar totodata delicat,fara sa altereze pH-ul; in contact cu apa genereaza o spuma usoara; inmoaie parul, si-l face mai usor de pieptanat (= efect districant) prevenind astfel ruptura firelor de par ori formarea firelor despicate; previne incaruntirea prematura; detoxifica sangele de la nivelul pielii capului; efect antimicrobian (alunga infectiile fungice si matreata si insanatoseste scalpul); stimuleaza cresterea parului.
URZICA  (Urtica Dioica) stimuleaza scalpul, fortifica parul, limiteaza caderea lui si previne si vindeca matreata Previne calvitia/ alopecia androgenica (caderea parului la barbati).
COADA CALULUI (Equisetum arvense) - intre componentele sale cu importanta majora, se numara: saponinele, acidul salicilic (component al aspirinei), bioxidul de siliciu si alfa-hidroxiacizi naturali. Este cea mai abundenta sursa de siliciu din regnul vegetal. Efecte benefice pe un  par uscat- fragil si subtire: favorizeaza ingrosarea firului de par, confera luciu si favorizeaza cresterea lui.
PROTEINELE (DE OREZ SI SOIA) - au calitati fortifiante si de ,,creare de volum''.

Prezentare:
flacon transparent 100ml (echivalentul a 115 gr) ori facon transparent dotat cu pompita (125ml). 

Fiecare flacon, este etichetat (data preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.   

SAMPON NATURAL - din NUCI DE SAPUN INDIENE (ptr. SCALP SENSIBIL, MATREATA ori PERSOANE SUFERINDE DE ALERGII)


flacoane in varianta - 300grame

flacoane in varianta - 300grame

flacoane in varianta - 300grame

flacoane in varianta - 100ml (echivalent a circa 115 grame)

flacoane in varianta - 100ml (echivalent a circa 115 grame)

100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti ori arome sintetice), realizat HANDMADE 

Ingrediente: decoct din nuci de sapun indiene (in apa distilata), miere de albine, ulei de susan, provitamina B5, proteine de orez, alantoina, ulei esential de Lamaie, xanthana (adensant), tensioactiv delicat.

REETHA (Sapindus Mukurossi ori NUCI DE SAPUN) - nucile saponifere indiene sunt folosite de secole ca detergent universal. Intra in compozitia produselor de curatare ptr. fata, corp, par ori dinti. Folosite si ca tratament ptr pielea afectata de : mancarimi, psoriasis ori eczeme.
Proprietatile nucilor de sapun indiene:

  • actiune detergenta: fiind foarte bogate in <saponine>, in contact cu apa, dau o spuma usoara ce curata delicat, fara sa altereze pH-ul parului ori pielii. Sunt recomandate in special persoanelor cu scalpul sensibil, iritabil ori persoanelor care sufera de alergii cauzate de sampoanele ori sapunurile obisnuite;
  • actiune districanta / conditionanta , adica face parul moale si usor de pieptanat.
  • efect purificant, adica combate: matreata, dermatita seboreica si calmeaza pruritul (mancarimile pielii capului);
  • actiune antimicrobiana - in acneea vulgara.

ULEIUL DE SUSAN - este un ulei foarte penetrant, folosit in medicina ayurvedica ptr o serie de tratamente corporale; este un ulei de o calitate superioara, continut in semintele de susan, datorita procentului mare de aminoacizi esentiali (metionina), care rar se gasesc in vegetale. Foarte bogat in calciu, magneziu, zinc, fosfor, potasiu, seleniu (elemente eficace in contrastarea actiunii radicalilor liberi), omega-6 si omega-3 elemente de o importanta fundamentala in procesele de respiratie la nivelul celulelor si mentinerea integritatii membranelor biologice si a barierei epidermice protectoare; Este un ingredient functional care inmoaie pielea, o hraneste si o elasticizeaza.
Este un conditionator al parului gros, lung si ondulat.
ULEIUL ESENTIAL DE LAMAIE - are rolul de a conferi luciu firului de par.

Important! Este nerecomandat persoanelor alergice la susan!

Valabilitatea preparatului: circa 3 luni

Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! Convinge-te!
Flaconul din imagini are gramajul circa 3oogr. Pret:  24 Ron / 100gr.(sticluta transparenta)          Comenzi la Tel: 0748-036.207


joi, 8 mai 2014

,,LUXURY SOAP'' - SAPUN NATURAL ANTIAGING, cu: VIN MERLOT & SUMAC





100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio (masline, cocos, orez, ricin), unt de cacao brut, vin rosu Merlot,  extract de rozmarin, glicerina vegetala, sare marina, scortisoara, cuisoare, nucsoara, sumac, sare de Himalaya, uleiuri esentiale bio (Ienupar, Scortisoara, Cuisoare).

Proprietati: Apa din reteta a fost inlocuita cu vin rosu, fiert cu mirodenii : scortisoara, nucsoara, cuisoare si coaja de portocala.
SUMACUL = este renumit pentru proprietatile sale anti-inflamatorii.
VINUL ROSU - dintre componentii sai cu o importanta fundamentala: <resveratrol>, <taninuri>, <antociani>, <flavonoizi>, vitamine si acizi organici. Este de un real ajutor, in urmatoarele cazuri: insuficienta venoasa ori arteriala, si diverse boli de piele. Datorita taninului, are caracter astringent adica strange porii pielii si intretine pielea (mai ales tenul). Combate petele de batranete, pistruii si petele aparute odata cu sarcina. Tonifica pielea/ caracter anti-aging.
Foarte util in caz de circulatie periferica deficitara : extremitati reci (maini, picioare) ori celulita, deoarece imbunatateste circulatia sanguina. Ideal mai ales in anotimpul rece.
Efecte benefice si pe acnee ori piele alergica- care se irita usor de la praf, caldura,..datorita mirodeniilor pline de uleiuri esentiale antiseptice.
Are si un usor efect afrodisiac, relaxant si nu in ultimul rand efect antiaging/ anti-imbatranire

Daca esti curioasa sa-l incerci, contacteaza-ma....Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! Convinge-te! 
Pret: 15 ron/ bucata 100gr             Telefon: 0748-036.207

miercuri, 7 mai 2014

,,THE SEA'' - SAPUN NATURAL







100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio  (masline, floarea soarelui, migdale, cocos), extract de rozmarin, sare marina, apa distilata, glicerina vegetala, uleiuri esentiale bio (Lavanda, Menta si Rozmarin), mica cosmetica verde, scoici/ melci (decor).

Proprietati: este un sapun delicat, pentru o piele delicata.
GLICERINA VEGETALA -  este unul dintre emolientii clasici, folositi in produsele cosmetice; Asigura o hidratare corecta a pielii, stimuleaza metabolismul si schimburile dintre celulele epidermei, contribuind astfel la mentinerea elasticitatii pielii.
ULEIUL DE MIGDALE - este un ulei nobil, prinre cele mai emoliente si protectoare folosite in cosmetica.  Este un aliat pretios si indispensabil al pielii intregului corp, contribuind la re-echilibrarea filmului hidro-lipidic de care pielea are nevoie, pentru a fi tonica si elastica. Hraneste intens pielea si este un amic pretios al prevenirii ridurilor si ,,lasarii'' pielii. Calmeaza pielea iritata si optim in prevenirea vergeturilor.


Valabilitate : 1 an 

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 14 ron/ bucata circa 100grame       Telefon: 0748-036.207

,,LAPTE DE COCOS'' - SAPUN SUPER-HIDRATANT & EMOLIENT







100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale (cocos, palmier, masline, rapita, ricin), lapte de cocos lichid, extract de cocos,extract de bambus, sare marina, extract de rozmarin, argila alba,

Efecte - tinta: curata pielea de celulele moarte / uscate, hidrateaza si hraneste intens. 
Pielea devine moale si supla. Este foarte bun si ptr igiena celor mici.
LAPTELE DE COCOS -  ideal ptr o piele uscata, sensibila, iritata ori ptr ingrijirea parului uscat, friabil. Proprietatile acestuia: antioxidant, anti-tumoral, antibacterian si antiviral (pe herpes).
ARGILE ALBA mineralizeaza puternic, curata, hraneste,calmeaza si decongestioneaza si albeste usor pielea. Creste elasticitatea si fermitatea pielii si netezeste ridurile. .Este o argila delicata care se potriveste oricarui tip de piele, si in  particular pentru o piele uscata, sensibila ori iritata, fie pentru o piele matura.
EXTRACTUL DE BAMBUS - activeaza oxigenarea celulelor pielii, mentine nuanta pielii si pH-ul natural al acesteia.

Valabilitate : 1 an 

Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
Intoarce-te la natura!
Pret: 14 ron/ bucata circa 100grame       Telefon: 0748-036207