vineri, 27 martie 2015

,,LEVANTICA'' - BOMBE DE BAIE, SUPER-EFERVESCENTE SI SPUMANTE(in forma de oua-gigant)


100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici)

Ingrediente: bicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb, tensida lichida, borax de uz farmaceutic, macerat uleios de lavanda (in ulei de orez), flori de levantica, hidrolat de coada soricelului, apa distilata, pigment mineral ,,Oxyde bleu'', ulei esential de Lavantica.

Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci ne vom infasura direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.

Efecte: 
O astfel de baie (baie aromatica) are ca scop relaxarea organismului, deschiderea porilor si eliminarea toxinelor.
 BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTARinmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele.
Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
Contribuie la exfolierea celulelor moarte ale pielii și accelereaza tournover-ul celular. Acesta este un acid de fructe natural.
BORAXUL -  apare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand apa. In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.

ULEIUL ESENTIAL DE LEVANTICA - este cel mai utilizat ulei esential, cu o multitudine de efecte...
La nivelul sistemului nervos: 
- il regleaza si reechilibreaza toti centrii energetici (este un calmant in: stari de panica, nervozitate, palpitatii, tahicardie, epuizare nervoasa);
- combate insomniile, prin favorizarea relaxarii si instalarea pe cale naturala a somnului
- antidepresiv al persoanelor sensibile si hiperemotive, care trec usor de la o stare psihica la alta/ ajuta la : depasirea situatiilor stressante si neprevazute, fobii, nesiguranta, griji, obsesii, anxietate, stari de letargie
La nivel genital:
- este un antiseptic excelent
La nivel de oase si muschi:
- este un decontracturant muscular (adica relaxeaza muschii), in: crampe, spasme musculare, entorse.
- este un remarcabil antidolorific, in:dureri cervicale, reumatice, lumbago, alina artrita....si lista poate continua...

Pastrare: in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni    

Dimensiuni (diametru):   10 cm x 7 cm:     Gramaj270-275grame/ ou
Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu