miercuri, 8 iulie 2015

,,URZICA, MENTA & PATCHOULI'' - BILE DE BAIE AROMATICE, SUPER-EFERVESCENTE SI SPUMANTE ptr o piele problematica
100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici); culoarea verde este data de pulberea de urzica.

Ingrediente: bicarbonat de sodiu alimentar, sare de lamaie, amidon de porumb alimentar, apa distilata, tensida lichida, macerat uleios din menta, borax farmaceutic,  uleiuri esentiale(Patchouli si Menta), pulbere de urzica.
 
Efecte: 
O astfel de baie (baie aromatica) are ca scop in principal: relaxarea organismului, deschiderea porilor si eliminarea toxinelor.

BICARBONATUL DE SODIU ALIMENTAR inmoaie apa / dedurizeaza apa, stimuleaza circulatia sangelui si are calitati calmante  eficiente pentru piele. Are un efect de înmuiere asupra pielii și calmeaza mâncărimile pielii! De asemenea, este util pentru detoxifiere dintr-un exces de alcool, cafeină, medicamente, și nicotină. Organismul  se simte odihnit și reînnoit, cu avantajul suplimentar de piele moale si supla.
SAREA DE LAMAIE / ACIDUL CITRIC -  in combinatie cu apa din baie, formeaza dioxidul de carbon ceea ce face ca bombele de baie  sa fie efervescente.
TENSIDA LICHIDA BLANDA - asigura formarea spumei.  

BORAXULapare în natură sub formă cristalină sau masivă, asemănător anhidritului, gipsului, sau evaporitului. Boraxul ia naştere prin secarea prin uscare a lacurilor sărate, care sunt numite şi lacuri de borax. Mineralul mai poate lua naştere prin sedimentare, sau mai poate fi întâlnit în coşurile vulcanilor. Boraxul este utilizat la producerea săpunurilor si a detergenţilor datorita capacitatii de dedurizare a apei. De asemenea este utilizat la producerea dezinfectanţilor (proprietati antifungice).
Modifica pH-ul preparatului, actionand ca un conservant si dedurizand al apei. 
 In bombele si sarurile de baie acesta este un bland detergent.
MENTA (FIE EA SUB FORMA DE MACERAT ULEIOS ORI ULEI ESENTIAL) - este puternic detoxifiant al corpului. Este un valoros agent antibactericid si fungicid, deci trateaza o serie intreaga de probleme ale pielii; este un antipruriginos, adica calmeaza mancarimile de diverse etiologii, eczeme alergice. Ajuta si la dezumflarea picioarelor umflate, obosite si dureroase.
FOCUS ULEI ESENTIAL DE PATCHOULI -  este un excelent regenerant si cicatrizant de tesuturi (util in rani superficiale, fisuri, crapaturi la nivelul pielii), un antiviral- febrifub (bun in raceala), tonifiant venos si limfatic (util in caz de celulita, retenie de lichide, staza venoasa, varice), si un calmant/ afrodisiac (efecte pozitive in: impotenta, apatie, frigiditate).

Uz: se foloseste 1 singura bomba de baie / cada de apa; se va introduce in apa baii, numai dupa ce ne-am scufundat in apa din cada.
Reactia este una super-efervescenta si spumanta.
Apa baii trebuie sa fie calduta sau calda, iar ca durata 15-30 minute (pentru a putea permite uleiurilor esentiale sa patrunda in epiderma, iar organismul sa fie relaxat.
Nu greseaza pielea  sau cada de baie, si nici nu face talpile alunecoase. 
De preferat: sa nu ne stergem dupa ce iesim din baie, ci sa ne infasuram direct intr-un halat de baie eventual si cu o patura, si ramanem sa ne relaxam astfel circa 15 minute. Toate aceste lucruri asigura organismului o transpiratie eficienta si o eliminare esentiala a toxinelor din corp.


Pastrare:
in loc ferit de lumina, caldura si umezeala.
Valabilitate: 6 luni 

Fiecare bomba efervescenta este ambalata si etichetata individual.

Dimensiuni, gramaj: 8 cm diametru si 25 cm circumferinta (in jur de 300 grame)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu