miercuri, 11 ianuarie 2017

,,ARGILA MAROCANA RHASSOUL & CHERATINA VEGETALA '' - sampon natural solid, ptr par gras lipsit de volum
100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: apa distilata, argila de Maroc Rhassoul, tensida solida blanda, ulei de Jojoba, silicon vegetal, ulei esential de Grapefruit, cheratina vegetala.

Efecte, Proprietati:
Este foarte economic comparativ cu sampoanele lichide (se consuma greu): 100 grame de sampon solid este echivalentul a 500grame sampon lichid.
 Este extraordinar de spumant, si nu naclaieste/ incarca  parul precum sampoanele solide - preparate cu ajutorul sodei caustice, motiv pentru care nu e necesara clatirea suplimentara cu apa acidulata. 
Spala eficient, combate grasimea parului si scalpului si ofera volum parului.
 Balsamul este optional. 
Argila de Maroc (Rhassoul sau Ghassoul) - cunoscut si sub denumirea de ,,pamantul care spala'', este ideala ptr un par gras, moale, fin, lipsit de volum si scalp gras. Are calitati detergente, adica capacitatea exceptionala de a absorbi grasimile, impuritatile si toxinele si de a le elimina in mod eficient cu ajutorul apei, fara sa afecteze echilibrul hidrolipidic al scalpului si fara sa irite glandele sebacee prezente aici.
Regleaza scalpul gras si da volum parului.
Cheratina vegetala - ingrijeste toate tipurile de par: fortifica parul moale-subtire, ii faciliteaza pieptanarea, il hidrateaza, si combate ruperea firelor
Uleiul de Jojoba - este un ulei light, ce nu incarca parul ci il hidrateaza. Compozitia sa este foarte asemanatoare de cea a sebumului uman.
Siliconul vegetal - este foarte asemanator celui sintetic, avand si acelasi rol adica de conditionarea firelor de par.
De retinut! Samponul poate ustura usor ochii, la fel ca sapunul. In caz de contact, se recomanda clatirea din abundenta. Din acest motiv, nu este indicat copiilor!

Valabilitate: circa 6 luni
Surse de informatii: 
www.Elemental.ro    
www.aroma-zone.com  

,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.
,,Cosmetologia'' - Umberto Borellini, Ala Editrice - Les Nouvelle Estetiques, Milano 2006

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu