marți, 3 noiembrie 2015

Sare de baie - cu 2 tipuri de alge (anticelulita, slabire, detoxifiere)






100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: sare Epsom, sare de Marea Moarta, sare marina, pulbere de spirulina, alge Fucus uscate si taiate marunt, macerat uleios de tuia, ulei de ricin rosu, borax farmaceutic, amidon de porumb, uleiuri esentiale (Rozmarin, Eucalipt, Ienupar)

Proprietati:
ALGELE (Spirulina si Fucus)- au ca efect principal: lipoliza (adica ,,arderea grasimilor localizate'') si stimularea colagenului si elastinei din piele. Ca urmare: se scade in greutate, iar pielea isi amelioreaza ,,aspectul de portocala'' devenind elastica si supla.
ULEIUL ESENTIAL DE ROZMARIN (Rosmarinus officinalis)- este lipolitic, imbunatateste circulatia sanguina periferica si decongestioneaza venele, amelioreaza edemele (rezultate foarte bune se obtin in: celulita, obezitate); calmeaza durerile celulitice.
ULEIUL ESENTIAL DE IENUPAR (Juniper communis) - si el lipolitic, amelioreaza circulatia sanguina si este un puternic diuretic, adica favorizeaza eliminarea retentiei de apa, acid uric si alte toxine. Se foloste in: celulita, edeme, obezitate, dureri (guta, reumatism- mai ales in formele agravate de vremea urata)

Mod-de-folosire: 
Se recomanda adaugarea a cateva linguri de sare de baie/ cada  de apa.
Se recomanda: consumarea cel putin a 1 pahar de apa (inainte de baie) + 1 litru apa (dupa baie) pentru a compensa pierderile.
Temperatura apei (se recomanda) = in jur de 37 grade C.
Durata baii = 15- 30 minute (sunt suficiente ptr a beneficia din plin de efectele benefice ale sarii).
Se recomanda clatirea corpului, cu apa simpla (la final)

Nu lasa cada ori talpile, alunecoase (nu greseaza)!!

Valabilitate = 3-4 luni
Pastrare = in loc uscat, ferit de lumina si caldura.
Prezentare si gramaj: borcanele din sticla (100 grame, 300 grame) 
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu