sâmbătă, 21 iulie 2012

SCRUB / GOMMAGE - cu: CAFEA, CACAO si PLANTE AYURVEDICE


100% NATURAL (= fara: coloranti sintetici, conservanti ori arome sintetice), realizat handmde, cu multa dragoste si pasiune.

Ingrediente: cafea, cacao amara, scortisoara, nucsoara, ghimbir, zahar brun bio, macerat uleios din pastai de vanilie, macerat uleios de ceai verde.

Mod de utilizare: 1-2 ori / saptamana. Se aplica pe pielea umezita in prealabil, cu miscari circulare (inainte ori dupa dus: pentru pielea grasa se va opta varianta ,,inainte de dus'', iar pentru pielea uscata ori imbatranita se va opta pentru varianta ,,dupa dus''); In oricare dintre variante, dupa aceasta procedura, se recomanda utilizarea cremei hidratante.

 Efecte- tinta: eliminarea celulelor moarte de la suprafata epidermei ; pielea ramane moale si catifelata, hidratata; prin continutul uleiurilor esentiale - purificante prezente in ingrediente, sunt drenate toxinele din piele; de adaugat si : efectul anti- radicali liberi precum si  tonifiant.Optim pentru CELULITA (amelioreaza aspectul ,,coaja de portocala'' al pielii).
Cafeaua - efect exfoliant, stimulant si energizant.
Maceratul uleios de vanilie - extras din pastaile de vanilie (= fructul unei orhidee originare din Mexic , si descoperite de spanioli in 1500, importata in insula Bourbon in sec. XIX). Astazi, vanilia este cultivata in toata lumea, dar cea originara din Bourbon- ramane cea mai apreciata pentru parfumul sau cald si dulce.

Pret: 45 ron / flacon    Comenzi la tel: 0745-036.207 ori stela.toma@yahoo.it



Daca esti curioasa sa-l incerci, nu ezita sa ma contactezi! Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu