joi, 26 februarie 2015

SPUMA AYURVEDICA PURIFIANTA - ptr. IGIENA TENULUI (cu: citrice)






100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti, arome sintetice E-uri, Parabeni ori alte ingrediente sintetice).

Ingrediente: macerat apos mixt din pulberi ayurvedice (Turmeric, Orange, Lemon), infuzie din flori de lavanda, glicerina vegetala, tensida lichida blanda (Mousse de Babassu), uleiuri esentiale (Portocal si Lamaie).

Proprietati:
PULBERILE AYURVEDICE DE PORTOCAL SI LAMAIE - au efecte magice asupra pielii: curata in profunzime pielea grasa sau acneica, elimina celulele moarte si destupa porii tenului; stimuleaza microcirculatia sanguina la acest nivel, iar pielea din terna si obosita devine stralucitoare si intinerita; imperfectiunile pielii (gen: cosuri sau semne post-acnee) cu timpul devin mai putin vizibile. In afara de calitatea de demachiant profund, pulberile mai sunt: astringente si tonifiante (porii tenului ,,se strang'' si devin mai  putin vizibili).
TURMERICUL (Curcuma longa) - cunoscut si sub denumirea de ,,pulbere sfanta" sau ,,sofranul de India", este o planta asiatica inrudita cu ghimbirul folosit in bucataria indiana precum si in tratarea diferitelor boli. Dintre calitatile sale in cosmetica, fac parte: curata pielea in mod eficient, restabileste echilibrul acesteia si amelioreaza aspectul ei, conferindu-i stralucire si o tenta uniforma; elimina toxinele din piele, accelereaza vindecarea eventualelor rani, antiseptic- antiinflamator si antibacterian (vindeca cosurile ,,din radacina").
MOUSSE DE BABASSU - este o tensida lichida foarte blanda (obtinuta din uleiul de Babassu), biodegradabila si cu o excelenta putere spumanta.
ULEIURILE ESENTIALE DE PORTOCAL SI LAMAIE - sunt astringente si purificante.

Mod-de-folosire:
Se foloseste in loc de sapun: se preleveaza mici cantitati, deoarece creeaza o spuma abundenta si stabila.

Valabilitate: 3 luni
Gramaj: 200 grame
Prezentare: flacon tip <foamer>, opac.
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv.
Pret: 30 ron/ flaconul de 200grame.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu