vineri, 11 noiembrie 2016

,,ANIMAL PRINT'' - sapun natural, handmade (cu: cacao, scortisoara si cuisoare)







100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingredientele folosite: uleiuri vegetale (palmier, cocos, ricin, masline, rapita), untura de porc, apa distilata, sare marina, sare de lamaie, extract bio de rozmarin, mascarpone, lactat de sodiu, vitamina E vegetala, amidon alimentar, uleiuri esentiale bio (Scortisoara, Ghimbir, Cuisoare, Patchouli, Mandarine  si Portocale), carbune vegetal, cacao pulbere, bioxid de titaniu, drajeuri de ciocolata (ptr decor).

Proprietati:
Deosebit de spumant, si deosebita capacitatea de curatare / spalare.
Se vrea a fi, un sapun atat ptr igiena corpului, cat si fetei.
Parfumat cu un mix de uleiuri esentiale bio, respectiv: Scortisoara, Ghimbirul, Cuisoarele, Patchouli si Portocale, din care Scortisoara se simte pe primul plan, fiind un ulei esential persistent si de durata.
Metoda de lucru folosita : saponificare la rece (in jur de 40 grade), ptr a se pastra principiile active si a beneficia din plin de ele.

Gramaj: 100 gr.
Valabilitate: circa 2ani. Fiecare sapun, este ambalat individual si etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente, etc) gata de oferit cadou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu