joi, 12 septembrie 2019

,,PORTOCALE SI CATINA'' - Balsam solid, ptr orice tip de par.




Formula Naturala (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE.
Ingrediente: ulei de catina, unt vegetal Kokum, cheratina vegetala, pantenol, activ Honeyquat, ulei esential bio de Portocale, silicon vegetal, alcool cetilic, conditionator BTMS.

Proprietati si beneficii:
Cheratina vegetala - este un activ intensiv de ingrijirea oricarui tip de par: par deteriorat agresat de periaj, vopsit, permanent, par deshidratat, par aspru - cret, varfuri spicuite, par tern - lipsit de stralucire. Fortifianta si protectoare cu efecte imediate, eficienta impotriva ruperilor, confera volum.
Este alcatuita din molecule mici de aminoacizi, care penetreaza firul de par, il repara, restructureaza, si-l intareste dinspre interior catre exterior; se ataseaza si extern, formand un film protector, care nu este indepartat prin spalare.
Pantenolul - este un activ: hidratant, fortifiant si reparator pentru toate tipurile de par. Hidrateaza, lubrifiaza si repara parul uscat - deteriorat, varfurile spicuite, si parul casant. Se ataseaza cu usurinta de suprafata firului de par, il ,,imbraca'' asigurand astfel coeziunea scoamelor. Participa la cresterea parului, si combate caderea acestuia.

Honeyquat - este un activ folosit pentru toate tipurile de par (par deshidratat, par casant - fragil, par colorat sau permanentat, par cu varfuri spicuite), si in special pentru parul dificil de pieptanat si tendinta de incurcare. Are efect hidratant si conditionant.
Uleiul de catina - hranitor si emolient
Siliconul vegetal - are efecte similare celui sintetic
Alcoolul cetilic - este un emulsionant vegetal
BTMS - conditionator capilar: faciliteaza pieptanatul si combate ,,incurcarea'' firelor de par.

Valabilitate si Pastrare: 6-8 luni (loc uscat) . Se recomanda o savoniera cu sistem de scurgere a apei.
Prezentare, gramaj: 100gr.


Sursa informatii:
www.Elemental.ro  
www.aroma-zone.com  

www.farmaciavernile.it

,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu