vineri, 6 decembrie 2013

,,ROSES'' - SPUMANTE DE BAIE SOLIDE








100 % Natural, Handmade (fara coloranti, conservanti ori arome sintetice).

Ingrediente: bicarbonat  alimentar, amidon de orez, crema de tartar, mousse de sucre, unt Shea, ulei de orez, ulei esential de Roinita, pulbere de petale de trandafir, mica rosie- grad cosmetic, glitter cosmetic argintiu.

Mod de utilizare: pentru o cada de apa, e suficient o jumatate  sau cel mult 1 spumant solid.
Se va sfarama in maini, se va presara pe fundul cazii si se va da drumul la apa calda in cada.
Curgerea apei peste bucatelele de spumant, va crea multa spuma parfumata si cu efecte aromaterapice. Pentru persoanele stresate, obosite reprezinta un mijloc eficace de relaxare si refacere a organismului.
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!
ULEIUL ESENTIAL DE ROINITA - efecte benefice pe: reactii alergice la nivelul pielii, eczeme, excelent calmant/ sedativ (= tonifica inima atunci cand aceasta e suprasolicitata si obosita, cand tensiunea e crescuta pe fond de stress, reduce palpitatiile); antidepresiv, tonifica creierul (util in tulburari de memorie,, traume psihice, crize nervoase acumulate dupa o zi solicitanta si permite instalarea unui somn odihnitor; intareste organismul in urma unei emotii puternice, mai ales in perioada de doliu- ajuta la acceptarea evenimentelor/ ajuta la p abordare pozitiva a vietii.
Pret:      ron/ buc.                             Telefon: 0748-036.207

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu