miercuri, 25 decembrie 2013

,,SAPORE DI CIOCCOLATO'' - BOMBITE DE BAIE EFERVESCENTE






100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE

Ingredientebicarbonat de sodiu (alimentar), sare de lamaie, amidon de porumb, ulei de samburi de struguri, sare marina, sare amara, cacao pulbere, extract bio de ciocolata, borax (grad farmaceutic)

Proprietati:
SAREA AMARA - detoxifica si exfoliaza pielea in mod natural (indeparteaza pielea aspra si dura de pe calcaie), elimina mirosurile neplacute, calmeaza inflamatiile pielii, inmoaie si vindeca ranile, dezumfla gleznele umflate si alina durerile de picioare,  micsoreaza vanataile. Relaxeaza muschii si sistemul nervos.
SAREA MARINA - efect detoxifiant si anticelulitic, hidrateaza si inmoaie pielea, extrem de eficienta pentru relaxarea muschilor si articulatiilor .
CACAO - efecte benefice in celulita (micsoreaza si pune o ,,bariera'' in cazul formarii unei noi zone celulitice; mentine pH-ul optim al pielii dand un aspect stralucitor pielii si nu in ultimul rand: creste buna- dispozitie (prin cresterea nivelului serotoninei si endorfinelor din creier)

Mod de utilizare: se folosesc 1-2 bombite/ cada de apa; se vor adauga pe rand, si numai dupa ce ne-am scufundat in apa cazii , ptr a beneficia din plin de efectele benefice ale ingredientelor. Reactia este una efervescenta, nu spumanta.
Pastrare: in loc ferit de lumina si caldura.
Valabilitate: 3 luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu