marți, 30 ianuarie 2018

BOTOX GEL - CONTUR OCHI (antirid intensiv si instant), cu Argireline


FORMULA NATURALA (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori alte ingrediente daunatoare), si realizat HANDMADE


Ingrediente: apa distilata, activ Argireline, activ Matrixyl, activ Leuphasyl, proteine de matase naturala, activ Honeyquat (derivat din miere de albine), lactat de sodiu, celuloza vegetala pulbere, Naticide (conservant natural).

Proprietati & Beneficii:
Efectele sunt vizibile imediat (instant), si de durata . Este un tratament-forte pentru conturul de ochi ridat si uscat.
Este practic de folosit (putand fi purtat si in poseta), si folosit la nevoie, cand oboseala ,,isi spune cuvantul pe fata nosatra''). Ridurile devin invizibile, iar ochii isi recapata prospetimea.
Mai pe larg despre efecte, mai jos:
Argireline = este un ingredient de noua generatie cu efecte rapide si de valoare, este alternativa naturala la toxina botulinica (numita si Botox), doar ca efectul este reversibil, adica nu produce paralizia muschilor fetei responsabili de aparitia ridurilor de expresie, ci reduce contractiile acestora. Deci, are efect intens antiage si tonifiant (rafermizeaza pielea ridata, lasata).
Mecanismul de actiune este urmatorul: inchide canalele de calciu prezente la nivelul sinapselor intre neuroni, reducandu-se astfel excitabilitatea neuronilor, ca urmare se inhiba secretia de acetilcolina (mediatorul chimic al sinapselor dintre neuroni), si astfel se reduce contractia muschilor fetei responsabili de aparitia ridurilor)
Leuphasyl = actioneaza in sinergie cu Argireline, pentru combaterea ridurilor de expresie (reduce profunzimea lor). Este o proteina de dimensiuni mici (o pentapeptida).
Matrixyl = repara daunele pielii datorate imbatranirii fiziologice, sau induse de diversi factori nocivi
Proteinele hidrolizate de matase naturala = hidrateaza pielea uscata, deshidratata sau sensibila a conturului de ochi, si este un excelent conditionant, adica formeaza pe piele un film non-ocluziv si invizibil cu aspect matasos.
Celuloza vegetala pulbere (INCI: Hidroxietilcellulose) - rol de agent de ingrosare. 
Naticide =  conservant de origine 100% naturala, folosit in cosmeticele bio. 
Mai multe despre el, aici
Valabilitate & Pastrare = 4-5luni (la rece si intuneric: frigider)
Prezentare - flacoane roll-on  (10ml, echivalentul a circa 15gr.)

Surse de informatii: 
www.aroma-zone.com  

www.glamourcosmetics.it

www.farmaciavernile.it
,,Compendiu de terapie naturala'' (Ovidiu Bojor, Mencinicopschi si Larisa Ionescu-Calinesti), Ed. Medicala 2009.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu