vineri, 8 mai 2015

,,LAPTE DE CAPRA, MACA & ACEROLA'' - sapun handmade ayurvedic (ptr. o piele matura, patata ori uscata)a)








100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale ( de: arahide, cocos, palmier, masline, ricin), lapte de capra lichid (,,de tara''), extract de rozmarin, sare de lamaie, soda caustica puritate 99%, acid stearic vegetal, vitamina E vegetala, ulei esential de Lavanda, flori de lavanda, extract de ovaz, pulbere de Maca si Pulbere de Acerola.
In aceasta reteta, apa a fost inlocuita total cu lapte de capra lichid, iar florile  de lavanda au fost infuzate in laptele caldut.
Proprietati sapun:
  • duritate = 44
  • putere de curatare = 20
  • putere conditionanta = 52
  • putere spumanta (clabuci) = 26
  • cremozitate = 29
Concluzie: este un sapuncu o duritate medie spre dur, si cu toate acestea extraordinar de spumant, cremos, conditionant si cu o putere de curatare exceptionala.
Este sapunul ideal pentru toata familia (ten si corp), chiar si pentru juniori.
In ceea ce priveste pielea imbatranita si patata: este o combinatie ideala (laptele de capra si pulberile de maca si acerola).
Acest sapun vine sa hidrateze si sa hraneasca intens pielea uscata, matura / imbatranita; are si un lejer efect depigmentant, deci util pentru o piele patata, degradata de agenti poluanti (fum de tigara, noxe gaze de esapament, etc). Pentru pielea fumatorilor, ,,face minuni''.
Nu am sa mai tratez subiectul ,,lapte de capra''...toata lumea cunoaste efectele sale asupra pielii. Am sa ma opresc doar, asupra pulberilor ayurvedice de Maca si Acerola. Deci:
MACA (INCI: Lepidium meyenii root) - este o pulbere obtinuta dintr-o planta sacra incasa, cu efecte revitalizante si fortifiante. La nivelul pielii, stimuleaza sinteza de colagen si imbunatateste coeziunea dintre celule, adica: reface densitatea dermului, reface elasticitatea pielii si ,,strange'' pielea. Concluzie: lupta impotriva ,,lasarii pielii''.
ACEROLA(INCI: Malpighia punicifolia) - este o pulbere obtinuta din niste fructe exotice, cunoscute si sub denumirea de ,,cirese salbatice de Amazon''. Aceasta pulbere contine mari cantitati de vitamine (C si E), antociani si flavonoizi, ceea ce o face foarte utila pentru o piele matura, imbatranita, terna, patata, ridata si pentru cea supusa stress-ului oxidativ (gen: tutun, poluare). Franeaza distrugerea membranelor celulare, stimuleaza productia de colagen din piele, favorizeaza elasticitatea ei, hidrateaza si detoxifica pielea, favorizeaza cicatrizarea la nivelul ei, tonifica pielea si un lejer efect de albire.
Concluzie: ,,lupta'' impotriva imbatranirii pielii sub toate aspectele ei (efect antiage)

Fiecare sapun, este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 1 an.               Pret: 15 ron/ 100grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu