vineri, 8 mai 2015

,,LUXURY SOAP II'' - SAPUN HANDMADE, ANTIAGING (cu:suc din struguri rosii & roiba)








100% NATURAL (= fara: coloranti, conservanti, arome sintetice ori grasimi animale), realizat HANDMADE, din ingrediente bio certificate Ecocert.

Ingrediente:  uleiuri vegetale bio (masline, cocos, orez, ricin), unt de cacao brut nerafinat, pulbere de roiba, extract de rozmarin, sare de lamaie, soda caustica puritate 99%, acid lactic, vitamina E vegetala, uleiuri esentiale (Cuisoare, Scortisoara si Ienupar), baton de scortisoara, cuisoare, coji de portocale, pulbere de nucusoara, sare de Himalaya si bombonele aurii (pentru decor).

Proprietati: Apa din reteta a fost inlocuita cu suc din struguri rosii, fiert cu mirodenii (scortisoara, nucsoara, cuisoare si coji de portocala).
Proprietatile sapunului:

  • duritate = 35
  • putere de curatare = 17
  • putere conditionanta = 62
  • putere spumanta (clabuci) =22
  • cremozitate =24
Concluzie: este ,,varul sapunului ,,Luxury Soap I", cu unele modificari.
Este un sapun cu o duritate moderata, foarte spumant si conditionant, care curata bine.
SUCUL DIN STRUGURI ROSII - dintre componentii sai cu o importanta fundamentala: <resveratrol>, <taninuri>, <antociani>, <flavonoizi>, vitamine si acizi organici. Este de un real ajutor, in urmatoarele cazuri: insuficienta venoasa ori arteriala, si diverse boli de piele. Datorita taninului, are caracter astringent adica strange porii pielii si intretine pielea (mai ales tenul). Combate petele de batranete, pistruii si petele aparute odata cu sarcina. Tonifica pielea/ caracter anti-aging.
Foarte util in caz de circulatie periferica deficitara : extremitati reci (maini, picioare) ori celulita, deoarece imbunatateste circulatia sanguina. Ideal mai ales in anotimpul rece.
Efecte benefice si pe acnee ori piele alergica- care se irita usor de la praf, caldura,..datorita mirodeniilor pline de uleiuri esentiale antiseptice.
Are si un usor efect afrodisiac, relaxant si nu in ultimul rand efect antiaging/ anti-imbatranire .
Terapia cu suc de struguri (reintineriere)- este folosita in cabinetele de infrumusetare, si consta in: impachetari corporale, masti faciale, ionizari ale tenului, creme faciale, bai la cada, etc.

Fiecare sapun, este etichetat (data preparare, valabilitate, ingrediente, etc), si ambalat festiv.
Valabilitate: 1an. Pret: 15 ron/ 100 grame
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu