joi, 25 iunie 2015

,,AICHA'' - SAMPON LICHID: ANTIPURICI, ANTICAPUSE, ANTIMIROS (cu: cheratina vegetala, eucalipt & Lavanda)

Gramaj: 250ml
Gramaj: 100ml

100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii ori parului).

Ingrediente: infuzie mixta din flori de Lavanda si partile aeriene de Coada -calului, cheratina vegetala, uleiuri esentiale (Eucalipt, Lavanda, Litsea cubeba), bicarbonat de sodiu alimentar, glicerina vegetala, xanthana (adensant), tenside lichide blande ( de Cocos, Hidratanta, Consistenta si Sarcozinat).

Proprietati:
De tinut cont, ca: pielea cainilor este diferita de cea a omului, fiind de 3 ori mai subtire (numarul de straturi de celule din pielea cainilor, este de 3 ori mai mic comparativ cu omul), deci au o piele foarte sensibila- care absoarbe mult mai usor din componentele produselor de igiena.
Motiv pentru care, un sampon pentru igiena cainilor trebuie sa fie: bland, eficient in combaterea mirosului si daunatorilor, dar totodata bogat in activi utili pentru o blana sanatoasa.
Acest sampon este unul complet, care: curata eficient blana si pielea, dezodorizeaza (adica elimina mirosurile), improspateaza blana, combate puricii si capusele si fortifica blana.
Mixul de uleiuri esentiale (Eucalipt, Lavanda si Litsea) - este potrivit pentru respingerea eventualilor purici, capuse ori tantari. 
Eucaliptul - combate si pruritul (mancarimile corpului asociate cu scarpinat)
Florile de lavanda - ajuta si ele la respingerea daunatorilor, si sunt si antibacteriene eficiente.
Coada-calului - este un antifungic eficient, si datorita continutului sau de siliciu organic biodisponibil, este si un fortifiant al firului de par.
Cheratina vegetala - fortifica structura firelor de par, confera volum si luciu blanii. Are si un efect hidratant (blana si piele).
Bicarbonatul de sodiu alimentar - are rol de neutralizarea mirosului.

Preparatul  este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Prezentare: flacon transparent - cu pompita dozatoare.
Gramaj: 100 grame, ori 250 grame.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu