vineri, 26 iunie 2015

,,ARGILA ROZ & BRAHMI'' - masca ptr ten mixt (purifianta, hidratanta si iluminanta)








100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente:argila roz, pulbere de Brahmi, uleiuri vegetale bio (Papaya si Jojoba), activ ,,Hydratation Intense'', glicerina vegetala, ulei esential de Lamaie, apa distilata.

Proprietati:
Argila roz de Egipt - are efect intens hidratant si de lifting; Hraneste pielea prin mineralele continute, o inmoaie, o tonifica, o intinereste. Este potrivita pentru pielea delicata, sensibila, reactiva - care se irita/ inroseste usor.
Pulberea de Brahmi (Bacopa Monieri powder) - este una dintre cele mai bune plante pentru echilibrarea Pitta; contine cantitati importante de <saponine>; Principalele efecte asupra pielii: reduce micile imperfectiuni ale pielii (cosuri, roseata), ilumineaza tenul, calmeaza diferite probleme cutanate si stimuleaza productia de colagen.
Uleiul de Papaya - este un ulei vegetal foarte usor penetrant, obtinut prin presarea la rece a semintelor de papaya (Carica Papaya); are un continut mare de omega-9 (in jur de 70%), si omega-6 (cam 12%). Asta, il face un foarte bun emolient (fara sa fie ocluziv) si adaptat pentru pielea mixta, grasa ori acneica, un reglator de sebum si un calmant al pielii iritate.
Uleiul de Jojoba - este un ulei - light, cu o compozitie foarte asemanatoare sebumului uman.
Hydratation Intense - este un activ hidratant ultra-performant, care regleaza hidratarea de lunga durata a pielii, contribuind astfel la mentinerea elasticitatii si supletii pielii.
Uleiul esential de Lamaie - este un depigmentant (albeste pielea cenusie care se datoreaza punctelor negre), bactericid pe stafilococi si un excelent cicatrizant.

Mod-de-utilizare:
Se aplica in strat subtire, pe fata, gat si decolteu, evitand zona contur-ochi.
Se inlatura prin clatire cu apa calduta, dupa circa 10 -15 minute.
Frecventa mastii: 1-2 ori/ saptamana.

Preparatul  este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3-4 luni (in conditii de igiena optima).
Prezentare & Gramaj
borcanel din sticla (50 si 100 ml)
Flaconul din imagine: 50 ml (echivalentul a 60 grame de produs)
Pret: 19 ron/ 60gr 
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu