luni, 15 iunie 2015

CREMA NATURALA – CU SPF 30 (protectoare, emolienta, ptr. fototip 1 si 2: piele alba si foarte alba -persoane blonde, roscate sau satene)






100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: ulei bio Karanja, ulei Caprylis, ceara emusionanta Olive Protection, Ecran solar natural, apa distilata, oxid de zinc farmaceutic, vitamina E vegetala, extract din flori de Monoi.

Proprietati:
Este o crema fluida dar consistenta, cu un factor de protectie 30, si emolienta.
Nu contine filtre chimice, si nici nanoparticule.
Nu lasa film gras pe piele si este rezistenta la apa de mare.
Se potriveste persoanelor cu pielea alba (fototip 1 si 2), blonde, roscate sau satene.
A se evita expunerile la soare, in intervalul: 12-16.
A se evita contactul cu ochii.
Uleiul bio Karanja - este obtinut prin presarea la rece a semintelor de Pongamia glabra - un arbore originar din India. Uleiul are multiple utilizari in medicina ayurvedica.
Moleculele sale active sunt: pungamol (1%) si karanjina, alaturi de omega-9 (in jur de 60%), omega-6 (cam 17%) si omega-3 (undeva la 3%). Moleculele active, absorb partial radiatiile solare UVA si UVB si fac din acest ulei, un filtru solar vegetal eficace, un exceptional emolient, anti-age (previne foto-imbatranirea prematura a pielii provocata de soare) si protejeaza impotriva deshidratarii pielii.
Ecranul solar natural - este un activ foto-protector mixt (vegetal si mineral), care garanteaza o protectie inalta contra UV. Partea vegetala este reprezentata de uleiul Karanja, iar cea minerala de bioxidul de titan - care este un ecran solar mineral ce reflecta partial radiatiile UV (mai eficace pe UVB), care nu mai sunt absorbite de piele.
Oxidul de zinc - este un ingredient foarte raspandit in aplicatiile cosmetice, datorita  proprietatilor sale: antibacteriene, anti-iritative si nu in ultimul rand, protector UV. Formeaza un film de protectie opac, care disperseaza radiatiile UV; are un spectru larg de actiune, dar e mai eficace pe UVA.

Preparatul  este etichetat (data de preparare, valabilitate, ingrediente), si ambalat festiv.
Valabilitate: 3 luni (in conditii de igiena optima).
Gramaj: 50 grame ori 100 grame.    Prezentare: flacon cosmetic mat.
Pret:   58 ron/ 50 grame,   115 ron/ 100grame 
Pana nu incerci, nu vei sti ceea ce pierzi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu