vineri, 26 februarie 2016
Balsam Natural - hidratare & descalcire par (cu seminte de in)
100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, siliconi, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).
Ingrediente: mucilagiu/gel din seminte de in, apa distilata, glicerina vegetala, uleiuri vegetale (ricin, cocos, masline), alcool cetilic, agent conditionant vegetal (ptr. descalcirea parului), uree cosmetica, proteine de matase, cheratina vegetala, ulei esential de Lamaie, acid lactic, mica cosmetica bio ,,Green Ocean''.
Proprietati:
Acest balsam se poate folosi pe orice tip de par, pentru ca este foarte lejer si nu incarca firele de par. Ideal pentru parul gras, ori cel cu tendinta de incurcare.
Lasa parul moale, suplu si elastic, vaporos.
SEMINTELE DE IN - ca si continut: 10% mucilagii, omega- 3 si 6, circa 40% ulei gras.
Pentru par, au efect emolient, hidratant, lubrifiaza firele asigurand astfel descalcirea lor.
PROTEINELE DE MATASE - conditioneaza, hidrateaza parul excelent (aminoacidul <serina> din compozitia sa, este capabil sa lege moleculele de apa), face parul matasos.
CHERATINA VEGETALA - regenereaza parul uscat-deshidratat, hidrateaza si fortifica parul fin-fragil, mat, tocit (este alcatuita din molecule mici de aminoacizi capabili sa penetreze adanc in firul de par, pe care-l repara si-l intareste dinspre interior spre exterior; se ataseaza si extern ca un film protector non-ocluziv, care ramane si dupa clatirea parului); faciliteaza pieptanarea, eficienta dovedita impotriva ruperilor.
ULEIUL ESENTIAL DE LAMAIE - elasticizeaza firele de par
UREEA COSMETICA - procentul ei in acest caz, imprima balsamului calitati intens hidratante pentru par, dar si pentru scalp.
AGENTUL CONDITIONANT VEGETAL - conditioneaza, ajuta la descalcirea parului.
GLICERINA VEGETALA - efect hidratant.
Valabilitate & Pastrare = 3-4 luni, in loc racoros si ferit de lumina (ideal in frigider)
Prezentare: cutie alba din PET cosmetic (150 gr) , borcanel din sticla (100ml)
Preparatul este etichetat (data preparare, valabilitate, etc), si ambalat festiv, gata de oferit cadou.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu