luni, 15 februarie 2016

GOMAJ / EXFOLIANT NATURAL REGENERANT - ptr. TEN IMBATRANIT si USCAT







100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: unt de Shea bio, uleiuri vegetale bio (Catina, Argan, Maces, Susan, samburi de struguri, orez), ceara emulsionanta, zahar alb, extract bio de rozmarin, gel de aloe bio, apa distilata, ulei esential bio de Portocale.

Proprietati: 
  • exfoliaza : debaraseaza pielea de celulele moarte si impuritati
  • curata porii
  • imbunatateste capacitatea de absortie a pielii, adica favorizeaza penetrarea activilor in piele
  • hidrateaza, inmoaie si regenereaza pielea 
  • pielea ramane foarte curata si ,,intinsa''
Zaharul alb = este un exfoliant extraordinar si un foarte bun emolient (sursa naturala de acid glicolic, un alfa-hidroxi-acid cu molecula mica): descompune proteina ce ,,tine legate celulele moarte'' si stimuleaza producerea celulelor noi.
Uleiul de Argan = hranitor si antirid, moderat filtrant al radiatiilor solare.
Uleiul de Maces = promoveaza regenerarea tesuturilor pielii, imbunatateste elasticitatea ei si reduce ridurile. 
Uleiul din samburi de struguri = are calitati hidratante (omega-6) si antioxidant (vitamina E)
Uleiul de orez = filtreaza radiatiile UVA
Uleiul de susan = efecte anti-UV, calmant iritatii.
Untul Shea = puternic hidratant, hranitor/ emolient si regenerant in profunzime, lejer anti-UV.
Extractul de Rozmarin = este rubefiant (stimuleaza circulatia sanguina), restabileste elasticitatea pielii si tonifica (deci, antirid), antioxidant puternic.
Uleiul esential de Portocale = hidrateaza, hraneste, tonifica, elasticizeaza;  si regenereaza tesuturile cutanate; previne imbatranirea pielii si combate petele (antiaging).

Mod-de-utilizare:
Se aplica pe tenul umezit in prealabil, cu miscari circulare.
Se va evita: zona conturului de ochi si buze.
Se va clati tenul abundent cu apa calduta, apoi se va aplica o crema hidratanta.

Frecventa exfoliere: 1 data / 7-10 zile.

Conservare, Pastrare & Valabilitate: 3-4 luni, in  loc racoros (ideal in frigider),

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu