luni, 15 februarie 2016

EXFOLIANT NATURAL ptr TEN USCAT (cu:sare marina si spirulina)






100% Natural, realizat Handmade (nu contine: coloranti, conservanti, arome sintetice, E-uri, parabeni ori alti ingredienti sintetici daunatori pielii).

Ingrediente: uleiuri vegetale (migdale, samburi de struguri si jojoba), unt Shea, sare marina, pulbere de spirulina, ceara de albine, vitamina E vegetala, ulei de ricin rosu turcesc, ulei esential de Geraniu.

Proprietati:
  • exfoliaza : debaraseaza pielea de celulele moarte si impuritati
  • curata porii
  • imbunatateste capacitatea de absortie a pielii, adica favorizeaza penetrarea activilor in piele
  • hidrateaza, inmoaie si regenereaza pielea 
  • pielea ramane foarte curata si ,,intinsa''
Spirulina - curata profund pielea, asigurand eliminarea toxinelor;
- reda tineretea si prospetimea tenului
- regenereaza tesuturile
- netezeste ridurile si incetineste procesul imbatranirii
Sarea marina - curata in profunzime pielea, detoxifica, hidrateaza si inmoaie. 
Untul Shea = puternic hidratant, hranitor/ emolient si regenerant in profunzime, lejer anti-UV.
Uleiul de Migdale dulci - optim hidratant si hranitor, regenereaza pielea cu tendinta de descuamare, reconstituie filmul hidrolipidic al pielii, amelioreaza microcirculatia si franeaza imbatranirea pielii, reduce semnificativ ridurile.

Uleiul din samburi de struguri - hidratant, emolient, al pielii uscate-deshidratate sau aspre, regleaza secretia de sebum, restabileste elasticitatea pielii si tonusul (o face mai ferma)

Mod-de-utilizare:
Se aplica pe tenul umezit in prealabil, cu miscari circulare.
Se va evita: zona conturului de ochi si buze.
Se va clati tenul abundent cu apa calduta, apoi se va aplica o crema hidratanta.

Frecventa exfoliere: 1 data / 7-10 zile.

Conservare, Pastrare & Valabilitate: 3-4 luni, in  loc racoros (ideal in frigider),
Prezentare: borcanele din sticla (30 si 50ml), etichetate (data preparare, ingrediente, valabilitate si ambalate festiv gata de oferit cadou)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu