Ingrediente:
- miez de nuca si migdale = 2 cani (240gr.)
- extract natural de vanilie = 1 1/2 lingurita
- cacao pulbere = 1/4 cana (30gr.)
- miere de albine = 1/4 cana
- zahar = 1 lingura
- sare roz de Himalaya = 1 lingurita (accentueaza gustul dulce)
- ulei de cocos = 2 linguri (pentru consistenta si finete)
- lapte de soia = 1/2 cana
- mierea de albine - se poate inlocui cu un sirop (agave, porumb, sau chiar sirop de la o dulceata din camara proprie)
- sarea roz de Himalaya - cu sara marina, sau in lipsa chiar si cu sare de masa
- uleiul de cocos - este optional, se poate omite; ori, se poate inlocui cu un alt ulei, de exemplu: floarea soarelui, orez, porumb (nu e recomandat uleiul de masline, deoarece transmite aroma produsului final; de preferat uleiul de cocs, deoarece fiind solid la temperaturi mici, da consistenta nutelei).
- laptele de soia - se poate inlocui cu alt lapte vegetal (migdale, nuci, caju, sau daca nu sunteti vegani, chiar si cu lapte de vaca)
- zaharul = poate fi omis, ori inlocuit cu miere de albine.
Gustul = este fenomenal, incomparabil cu produsul comercial, non-gras, spalmabil, si foarte sanatos.
Sunt sigura ca, dupa ce incercati reteta, veti uita definitiv de produsul comercial.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu